Muuttosiivoukset Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla

Tilaa edullinen muuttosiivous, niin pääset muuttamaan viihtyisään uuteen kotiin ja voit huoletta jättää vanhan asuntosi uusille asukkaille! Luottopari toimii Tampereen talousalueella ja Pirkanmaalla, hoitaen muuttosiivoukset ripeästi sovitun aikataulun mukaan.


Soita ja tilaa Luottoparin muuttosiivouspalvelu!

Hanna-Mari Nyman • Puh. 050 343 2750

Siivouspalvelut Nokian, Ylöjärven ja Hämeenkyrön alueella - Luottopari, Hanna Nyman


 

Luottopari - kirjalliset sopimukset siivous- ja remonttipalveluista Pirkanmaalla

Muuttosiivouspalvelumme sisältää aina

  • imuroinnin
  • pintojen pyyhkimisen
  • kaappien pyyhinnän
  • uunin ja jääkaapin puhdistuksen

Erikseen sovittaessa voimme lisäpalveluna huolehtia myös ikkunoiden, saunan tai kylpyhuoneen pesusta sekä varasto- ja komerotilojen siistimisestä.

Meidän muuttosiivouspalvelu sisältää aina meidän omat ammattilaisen siivousvälineet ja aineet, jotka siivooja tuo mukanaan. Muuttosiivoukset teemme asunnon ollessa tyhjä.


Huomioithan, että muuttosiivouksen aikana asunnossa täytyy toimia sähköt, vesi ja valaistus! Jos asuntosi on poikkeuksellisen likainen – varauduthan mahdollisiin lisäkustannuksiin. Ilmoitamme asiasta aina asiakkaalle kun saavumme kohteeseen.Luottopari

Lähetämme aina asiakkaalle sähköpostilla tilausvahvistuksen ja sisällön muuttosiivouksesta, johon asiakas voi halutessaan tehdä muutoksia tai tilata lisäpalveluja. Tilausvahvistuksen mukana asiakas saa myös tarkan arvion tehtävien mukaisesta muuttosiivouksen hinnasta.

5 hyvää syytä tilata Luottoparin muuttosiivouspalvelu!

» Kirjallinen
sopimus!

» Täsmällinen
aikataulu!

» Kilpailukykyinen
hinta!

» Työllä on
laatutakuu!

» Aitoa
asiakaspalvelua!

Muuttosiivouksen hinta

Jos asuntosi on normaalissa kunnossa asumisen jäljiltä, muuttosiivoukseen varattava aika on noin tunti per 10 m² ilman ikkunoiden pesua. Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa muuttosiivoukset aina sovitussa aikataulussa etukäteen määriteltyyn siisteystasoon.

Teemme muuttosiivoukset 45 € / tunti sisältäen arvonlisäveron sekä matkat Tampereen talousalueella (Tampere-Kangasala-Pirkkala-Ylöjärvi-Nokia-Hämeenkyrö), puhdistusaineet ja siivousvälineet. Minimiveloitus: 3h / muuttosiivous.

Muuttosiivoukset laskutamme aina keikan jälkeen maksuehdolla 7 pv netto. Maksumuistutuksesta veloitamme 5€ lisän.


Muuttosiivouksesta saat kotitalousvähennykseen -40%! Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Muuttosiivouksen takuu

Luottoparilta saat aina takuun ostetulle työlle! Mikäli muuttosiivous ei ole suoritettu ennalta sovitun tilauksen ja vahvistuksen mukaisesti, teemme sen uudestaan tekemättä jääneen työn tai reklamoidun homman osalta ilman lisäveloitusta. Reklamaatio tulee tehdä seuraavaan arkipäivään klo 18 mennessä.

Vuokralaisten kannattaa huomoida, että vuokravakuus on usein sidottu asunnon luovutukseen siistissä kunnossa. Meidän muuttosiivouksen jäljiltä vuokravakuus ei ainakaan siivouksen osalta jää palautumatta!

› Tilaa maksuton

kartoitus!


Lähetä viesti - palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Saat maksuttoman kartoituksen
muuttosiivouspalvelustamme.

    Nimi (*)

    Sähköposti (*)

    Puhelinnumero (*)