Remontti- ja huoltopalvelut Pirkanmaalla

Luottopari toimii Tampereen talousalueella ja Pirkanmaalla, hoitaen kodin ja vapaa-asuntojen pienet remontti-, kunnostus- ja huoltotyöt ripeästi sovitun aikataulun mukaan. Meillä on asiakkaita Pirkanmaalla Tampereen, Nokia, Ylöjärven ja Hämeenkyrön alueella.

Soita ja tilaa Luottoparin remontti- ja huoltopalvelu!

Tilaa edullinen remontti- ja huoltopalvelu kotiisi tai vapaa-ajanasunnollesi. Näin säästät omaa vapaa-aikaasi harrastuksille ja muille puuhille!

Marko Nyman • Puh. 050 558 7418

Remonttipalvelut Nokian, Ylöjärven ja Hämeenkyrön alueella - Luottopari, Marko Nyman


Remonttipalvelut Tampereen seudulla

Remontti- ja huoltopalvelumme räätälöidään aina asiakkana tarpeiden mukaan.

Meiltä voit tilata kaikki kodin pienet remonttityöt, kuten

 • Tapetoinnit
 • Maalaukset
 • Lattia-asennukset
 • Säilytyskalusteiden asennukset
 • Terassin rakentaminen
 • Leikkimökin pystytys / rakentaminen
 • Piha-aitojen rakentaminen jne.

Luottoparin rakennus- ja remontointitiimi hoitaa kaikki sisäremontit, myös vesieristystä vaativat kylpyhuone- ja saunaremontit!


 

Remontti- ja siivouspalvelut avaimet käteen -palveluna! • Luottopari Tampereen seudulla

Remonttihommat avaimet käteen -palveluna!

Voimme huolehtia remontin ja huoltotöiden lisäksi kalusteiden siirtämisestä / varastoinnista, remonttisiivouksesta ja kalusteiden takaisin tuomisesta ja asentamisesta.


Remontti- ja huoltopalvelun hinta

Teemme kunnostus- ja huoltotyöt aina tarjouksen mukaan. Soita tai laita viesti niin tulemme käymään maksuttomalle kartoituskäynnille. Ennen tarjouksen antamista täytyy tarkkaan keskustella mitä pitäisi tehdä, missä ja milloin.

Lähetämme aina asiakkaalle sähköpostilla myös tilausvahvistuksen ja sisällön remontti-, kunnostus- tai huoltopalvelusta, johon asiakas voi halutessaan tehdä muutoksia tai tilata lisäpalveluja.


Remonttitöistä saat kotitalousvähennykseen teetetyn työn osalta -40%! Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä täältä. Huom! Ikäihmiset ovat oikeutettuja arvonlisäverottomaan palveluun (kotitalousvähennyksen lisäksi). Tutustu tästä!

Tyytyväisyystakuu

Luottoparilta saat aina takuun ostetulle työlle! Mikäli rakennus- tai remonttityö ei ole suoritettu ennalta sovitun tilauksen ja vahvistuksen mukaisesti, teemme sen uudestaan tekemättä jääneen työn tai reklamoidun homman osalta ilman lisäveloitusta. Remonttityöt tarkastetaan vamistumisen jälkeen aina yhdessä asiakkaan kanssa ennen laskutusta. Jos asiakas huomaa tarkastuksen jälkeen jotain puutteita, niistä on viipymättä ilmoitettava Luottoparille.


5 hyvää syytä tilata Luottoparin remontti- ja huoltopalvelu

» Luotettava
palvelu!

» Joustavat
aikataulut!

» Avaimet käteen
-palvelu!

» Kilpailukykyinen
hinta!

» Aitoa
asiakaspalvelua!

› Tilaa maksuton

kartoitus!


Lähetä viesti - palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Saat maksuttoman kartoituksen
remontti- tai huoltopalvelustamme.

  Nimi (*)

  Sähköposti (*)

  Puhelinnumero (*)