Siivouspalvelut Pirkanmaalla

Luottopari toimii Tampereen talousalueella ja Pirkanmaalla, hoitaen sekä kotisiivoukset että remonttisiivoukset ripeästi sovitun aikataulun mukaan. Tilaa edullinen siivouspalvelu kotiisi, niin pääset nauttimaan viihtyisästä kodista! Siivouspalvelu vapauttaa sinulle aikaa tehdä muita hommia ja nauttia vapaa-ajastasi.


Soita ja tilaa Luottoparin siivouspalvelu!

Hanna-Mari Nyman • Puh. 050 343 2750

Siivouspalvelut Nokian, Ylöjärven ja Hämeenkyrön alueella - Luottopari, Hanna Nyman


Kotitalouksien siivouspalvelu Tampereen seudulla

Siivouspalveluasiakkaitamme on Pirkanmaalla Tampereen, Nokia, Ylöjärven ja Hämeenkyrön alueella. Siivouspalvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Viikkosiivoukseen kannattaa sisällyttää mielestämme aina

  • Imurointi ja lattioiden pyyhkiminen
  • Pintojen ja peilien pyyhintä
  • Vessojen pesu
  • Keittiön tasojen, lieden ja kaapistojen pyyhintä

Säännöllinen siivous pitää kodin yleistason hyvänä. Erikseen sovittaessa voimme esimerkiksi kerran kuukaudessa pestä lisäksi kylpyhuoneen, saunan, tai muita tiloja. Ikkunoiden pesuun kannattaa varata oma siivouskerta.

Meidän siivouspalvelumme sisältää aina meidän omat ammattilaisen laadukkaat siivousvälineet ja aineet, jotka siivooja tuo mukanaan. Käytämme mahdollisimman paljon ekologisia puhdistusaineita. Toiminnassamme noudatamme aseptiikkaa ja käytämme laadukkaita siivouspyyhkeitä ja -välineitä.

Huom! Voit tilata siivouksen 1-4 viikon välein!


Viikkosiivous on huomattavasti nopeampaa ja tehokkaampaa, jos kodin tavarat on siivottu omille paikoilleen ennen siivoojan tuloa. Kerrothan etukäteen jos asuntosi on poikkeuksellisen likainen – varauduthan tällöin mahdollisiin lisäkustannuksiin. Ilmoitamme asiasta aina asiakkaalle kun saavumme kohteeseen.Luottopari

Remonttisiivouspalvelu

Teemme remonttisiivouksia koko Tampereen talousalueella Pirkanmaalla! Teemme remonttisiivoukset vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Käytämme  monipuolisia ammattivälineitä ja puhdistusaineita. Lopputuloksena varmistamme tilojen siisteyden ja viihtyisyyden tekemällä sovitun mukaisesti siivoukset ajallaan.

Remontin jälkeen on tarpeen tehdä perusteellinen siivous. Remontista syntyvä hienojakoinen pöly leviää koko asuntoon lattiasta kattoon, ja valitettavasti myös kaapistojen sisäosiin. Käytännössä ihan joka paikkaan.

Remonttisiivouksessa ei voi hosua ja mennä "sieltä missä aita on matalin". Remonttisiivous on haastavaa ja vaativa työ, mikä edellyttää vankkaa ammattitaitoa ja järjestelmällisyyttä. Käytössämme on ammattikalusto, sillä esim. tavallinen koti-imuri ei ime hienojakoista remonttipölyä kokonaan pois.

Remonttisiivouksen yhteydessä kannattaa huolehtia myös kaapistojen sisä- ja ulkopintojen puhdistuksesta. Remonttipöly kulkeutuu helposti joka puolelle kotia, ja sitä voi olla vaikea saada kotikonstein pois. Kannattaa huomioida, että remonttisiivous vie huomattavasti enemmän aikaa kuin peruskotisiivous.


Huomoithan, että remonttisiivous voidaan tehdä vasta sitten kun kaikki remonttityöt on saatu valmiiksi, ja tilassa ei ole koneita, laitteita tai rakennusmateriaaleja siivoustyön aikana.Luottopari

5 hyvää syytä tilata Luottoparin siivouspalvelu!

» Tehdään
mitä sovitaan!

» Täsmällinen aikataulutus!

» Työllä on
laatutakuu!

» Vankka
ammattitaito!

» Aitoa
asiakaspalvelua!


Siivouspalvelun hinta

Ennen ensimmäistä siivousta käymme aina asiakkaan kanssa läpi tilat ja sovitut siivouskohteet. Lähetämme aina asiakkaalle sähköpostilla myös tilausvahvistuksen ja sisällön siivouspalvelusta, johon asiakas voi halutessaan tehdä muutoksia tai tilata lisäpalveluja.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa siivoukset aina sovitussa aikataulussa etukäteen määriteltyyn siisteystasoon.

Teemme siivouspalvelut sopimusasiakkaille hintaan 43,40€ / tunti, sisältäen arvonlisäveron sekä matkat Tampereen talousalueella (Tampere-Pirkkala-Ylöjärvi-Nokia-Hämeenkyrö), puhdistusaineet ja siivousvälineet.

Siivouspalvelun laskutamme sopimusasiakkailta kuukausittain maksuehdolla 7 pv netto. Laskutus- ja maksumuistutuslisä 5€.


Siivouspalvelusta saat kotitalousvähennyksen -60%! Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä täältä. Ikäihmiset ovat lisäksi oikeutettuja arvonlisäverottomaan palveluun. Lue lisää!

› Tilaa maksuton

kartoitus!


Lähetä viesti - palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Saat maksuttoman kartoituksen
siivous- tai remontti-/huoltopalvelustamme.

    Nimi (*)

    Sähköposti (*)

    Puhelinnumero (*)